Zagen Zagen, als 1e bewerking voor het draaien, frezen of een andere bewerking. Korte stukken voor kleine series of langere asstukken voor het stangenmagazijn van de CNC-draaibanken.

Doordat wij goede afspraken hebben staan bij onze staalleveranciers kunnen wij het materiaal voor een scherpe prijs inkopen. Dit is niet alleen voor ons gunstig maar ook voor onze klanten. Door deze scherpe inkoopprijzen hoeft de klant zich geen zorgen meer te maken over de inkoop van deze materialen. Het zagen wordt op die manier ook aan ons uit handen gegeven. Heudra Metaalbewerking zal precies kunnen vertellen hoeveel materiaal er voor een bepaalde serie nodig zal zijn en zal deze materialen op een economische manier inkopen en zagen.

Heudra Metaalbewerking heeft in zijn machinepark een aantal zaagmachines staan waaronder een vol-automatische zaagbank. Op deze vol-automatische zaagbank kan gezaagd worden tot een diameter van 320mm. Grotere diameters worden op maat besteld bij onze staalleveranciers.

Naast deze vol-automatische zaagbank hebben we nog 2 andere zaagbanken die mede geschikt zijn voor enkelstuks of kleine series. Voor meer informatie over de capaciteiten hiervan kunt u een kijkje nemen op de pagina van het machinepark.

Zagen Zagen Zagen