Draaiwerk Draaiwerk kunnen we indelen in 2 groepen.

Bij conventioneel draaiwerk denken we meestal aan kleine series of enkelstuks draaiwerk. Ook reparatiewerk van bijvoorbeeld machineonderdelen wordt soms op een conventionele draaibank sneller gemaakt of gerepareerd dan op een cnc-draaibank.
Vakkundig opgeleidde medewerkers kunnen u bij storingen, door bijvoorbeeld asbreuk, weer snel aan de gang helpen zodat u uw produktie op korte termijn weer kan laten doorgaan. Ook kunnen wij zorgdragen voor het demonteren en monteren van de kapotte onderdelen in uw machines.

Naast een aantal conventionele draaibanken heeft Heudra Metaalbewerking een groot assortiment aan cnc-draaibanken waarmee uw producten op een snelle en nauwkeurige wijze worden gefabriceerd. Grote series of massaproduktie kunnen bij ons worden ondergebracht.

Cnc-draaien is in Europa begin jaren 60 langzaam de markt gaan veroveren. Omdat er steeds weer sneller en nauwkeuriger productie geleverd moest worden is het cnc-draaien niet meer weg te denken uit een modern produktiebedrijf. Ten opzichte van een conventionele draaibank is bij een cnc draaibank de kwaliteit en de snelheid veel constanter.

Hier vindt u een overzicht van ons machinepark.

Draaiwerk Draaiwerk Draaiwerk