CNC verspanen Wat is CNC-verspanen?

CNC-verspanen is het verspanen van materiaal met behulp van een computergestuurde machines. Deze machines hebben een constante nauwkeurigheid en werken vooral bij grotere series sneller dan een conventionele machine.

Sinds dat Heudra Metaalbewerking in 1997 is verhuisd naar Panhuizerweg 10 in Kesteren werd het verspanen met behulp van computergestuurde draai of freesmachines langzaam maar zeker ingeburgerd. De eerste computergestuurde draaibank van Okuma werd door dhr. Mauritz stap voor stap eigen gemaakt. Zelfstudie en creatieve oplossingen voor de problemen maakten dat het vertrouwen in deze machines meer en meer werd vergroot. Na aanschaf van de 2e machine was er geen houden meer aan. Er werden steeds meer machines gekocht waaronder ook CNC-freesbanken, allemaal van het duurzame merk Okuma. Op dit moment staan er bij Heudra Metaalbewerking 24 CNC-machines, zowel draai als freesbanken, tot uw beschikking.

Naast deze CNC-machines staan er bij Heudra Metaalbewerking nog vele andere metaalbewerkingsmachines tot uw beschikking.

Hier vindt u een impressie van onze projecten.

CNC verspanen CNC verspanen CNC verspanen