CNC Draaien en Frezen

Voor CNC draaien en frezen komt u naar Heudra Metaalbewerking. Wij adviseren u zo goed mogelijk om tot een goed eindproduct te komen. Neem contact op.
Op zoek naar een specialist in CNC draaien en frezen? Dan bent u bij ons – Heudra Metaalbewerking - aan het juiste adres. Bij ons zijn CNC draaien en frezen de hoofdwerkzaamheden. Dit doen wij voor onze opdrachtgevers in o.a. de machinebouw, landbouwindustrie, offshore en automotive-branche. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

CNC draaien

CNC draaien is één van onze hoofdactiviteiten; van precisie onderdelen met hoge toleranties tot constructieonderdelen met lagere toleranties. De meest gebruikte materialen zijn aluminium, staal, RVS, Alloy, kunststof en messing. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten draaibewerkingen:
  • Automatendraaiwerk;
  • Enkelstuks series;
  • Profieldraaien;
  • Kartelen / draadsnijden / etc.;
  • Zeer complexe gecombineerde draai-frees bewerkingen.
Wij hebben circa vijftien CNC draaibanken tot onze beschikking. Hierdoor kunnen we grote volumes – zelfs massaproductie – snel en vakbekwaam draaien. Meerdere draaibanken zijn uitgevoerd met een stafmagazijn als aanvoersysteem. Ook zijn de meeste uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, loadmonitoren en automatische gereedschap-meetsystemen. Deze laatste 2 opties garanderen de kwaliteit en maatvastheid van de werkstukken. Complexe bewerkingen zijn voor ons een mooie uitdaging, waar we altijd een geschikte oplossing voor hebben.

CNC frezen

Wilt u spiebanen laten frezen of het strippen/platen laten afvlakken? Wilt u gaten laten boren of laskanten laten aanbrengen? Wij leveren diverse soorten freeswerk en frezen staal, RVS, kunststoffen en aluminium. Wij hebben meer dan vijftien moderne CNC freesmachines en kunnen zowel kleine series als grote aantallen frezen. Wij focussen ons continu op vernieuwing en uitbreiding van ons machinepark. Zo is halverwege 2017 een nieuwe geavanceerde CNC freesmachine, de Grob G550, aangekocht met een capaciteit van X-Y-Z : 800 x 1020 x 1020 mm. Deze machine kan over 5 assen bewerken en is voorzien van een BMO Robot voor product en pallet handling. Bij complexere onderdelen is er een aansturing via de CAD/CAM systemen. Het gereedschap magazijn van deze CNC freesmachine bevat 60 gereedschappen.

Voor CNC draaien en frezen neemt u contact op met Heudra

CNC draaien en frezen; daarin zijn wij sterk! Wilt u uw product laten verspanen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons uw tekening of neem contact met ons op. Heeft u enkelstuks of kleine series? Dan hebben wij ook daar oplossingen voor, zoals conventioneel draai- en freeswerk. Wij adviseren u zo goed mogelijkheid aan de hand van uw wensen.