Aluminium frezen Veel aluminium onderdelen die bewerkt worden bij Heudra Metaalbewerking moeten voldoen aan een hoge kwaliteit en perfect afgewerkt oppervlakte. Doordat aluminium een zacht materiaal is laat het zich gemakkelijk verspanen.

Aluminium frezen geeft meestal wel veel spaanafval door de gehele machine omdat er met hoge snelheid verspaand wordt. Het is dan ook ideaal als de machine een geheel afgesloten systeem is. Een geheel nieuw bewerkingscentrum van Hurco die sinds kort in gebruik is genomen is zo'n gesloten systeem. De koelvloeistof en de spanen blijven tijdens het verspanen in de machine en kan door een automatische spanenspoeling direct worden schoongespoeld. De interne koeling die door de spil loopt zorgt ervoor dat de spanen direct worden weggespoeld. Door de spilkoeling wordt het werkstuk ook optimaal gekoeld.

Behalve het frezen van aluminium wordt er bij Heudra Metaalbewerkingen alle andere bewerkingen zoals, zagen, draaien, kotteren, spiebaan brootsen en andere bewerkingen gedaan.
Voor de mogelijkheden bij Heudra Metaalbewerking kunt u ons raadplegen.

Aluminium frezen Aluminium frezen Aluminium frezen