Kunststof bewerken Heudra Metaalbewerking is naast het bewerken van staalsoorten tevens gespecialiseerd in het bewerken van kunststoffen. Er zijn veel verschillende soorten kunststoffen die elk hun specifieke eigenschappen hebben. Omdat kunststof een zacht materiaal is kan het met hoge snelheid bewerkt worden. Wel moet er bij sommigen soorten kunststof rekening gehouden worden met wrijving waardoor de warmte tijdens het verspanen snel op kan lopen. Er zijn een aantal soorten kunststof die zelfsmerend zijn.

Kunststof kan op veel plaatsen worden ingezet. Omdat kunststof een materiaal is wat amper wat weegt is het materiaal ideaal voor gewichtsbesparing in machines.

Doordat kunststof vaak te zacht is om er schroefdraad in te maken is het mogelijk om stalen draadbusjes in het kunststof aan te brengen zodat het toch mogelijk is om een stevige verbinding te kunnen realiseren.

Op onze site kunt u onder projecten een toepassing vinden van hoogwaardig kunststof.

Voor meer informatie over de toepassingen van kunststof kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch met één van onze medewerkers.

Klein Metaal Klein Metaal Klein Metaal